Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής έκθεση τροφίμων & ποτών SUMMER FANCY FOOD SHOW 2020, 28 – 30 Ιουνίου 2020, Νέα Υόρκη – Ηνωμένες Πολιτείες

Σημαντικά στοιχεία

ΚΛΑΔΟΙ: ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 28 – 30 Ιουνίου 2020
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 06-03-2020
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Νέα Υόρκη , Ηνωμένες Πολιτείες
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 6.000 €/booth πλέον ΦΠΑ 24% ή 8.704 €/ booth πλέον ΦΠΑ 24% μέσω του Προγράμματος ‘Επιχειρούμε Έξω’
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr | Τηλ: 210 3355795

Πρόσκληση Πληροφορίες Συμμετοχής Αίτηση Συμμετοχής Πληροφορίες για την Αγορά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η 66η Διεθνής Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW, είναι μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνεται στη NEA YOΡΚΗ, από 28 έως 30 Ιουνίου 2020, στον Εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Centre.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

  • Εκθεσιακός Χώρος 361.180 τ.μ.
  • Σύνολο επισκεπτών: 17.759
  • Εκτίθενται περισσότερα από 200.000 προϊόντα.
  • Σύνολο εκθετών: 2.538 από 63 χώρες ( 1.413 από USA & 1125 από λοιπές χώρες)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το ελληνικό περίπτερο που ξεχώρισε ανάμεσα σε 63 άλλες εθνικές συμμετοχές, φιλοξένησε σημαντικούς εξαγωγείς τροφίμων από όλη την Ελλάδα. Οι ενέργειες προβολής και ειδικότερα η εκδήλωση γευσιγνωσίας ελληνικής κουζίνας υπό τον τίτλο “Taste it Live”, που επιμελήθηκε η γνωστή σεφ κ. Μαρία Λόη, έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην προώθηση των ελληνικών τροφίμων στις αγορές της Βορείου Αμερικής.

https://www.specialtyfood.com/shows-events/summer-fancy-food-show/

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Τρόφιμα γενικά: Γαλακτοκομικά προϊόντα, έτοιμα γεύματα, ορεκτικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, μέλι, καφές, τσάι, μαρμελάδες, χυμοί, μη αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, βιολογικά προϊόντα, gourmet, ιχθυηρά, σπεσιαλιτέ, κατεψυγμένα προϊόντα, σάλτσες , λάδι, ξύδι, ρύζι , ζυμαρικά, φρούτα & λαχανικά (φρέσκα, κατεψυγμένα, αποξηραμένα ή κονσερβοποιημένα), μπαχαρικά , κρασιά   κ.ά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 6.000 €/booth πλέον ΦΠΑ 24% ή 8.704 €/ booth πλέον ΦΠΑ 24% μέσω του Προγράμματος ‘Επιχειρούμε Έξω’.

Το κόστος του γωνιακού περιπτέρου θα επιβαρυνθεί με 10% επιπλέον (σημειώνεται ότι το επιπλέον ποσό που αφορά το γωνιακό περίπτερο θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων). Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.

1 Booth = 100 τετ. πόδια ή ≈ 9,3 τ.μ

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει:

  • ενοίκιο χώρου και κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της ENTERPRISE GREECE για το σύνολο των εκθετών
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης έκδοση έντυπου καταλόγου εκθετών

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

Κατεβάστε την πρόσκληση συμμετοχής

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να στείλουν την αίτηση  συμμετοχής τους με τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα. Στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 35 % του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, και οπωσδήποτε τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.

Ως εθνικός φορέας προώθησης της εξωστρέφειας, υποχρέωση μας είναι η φιλοξενία όσο το δυνατόν περισσοτέρων εξαγωγέων, τόσο των καταξιωμένων που τιμάνε τη χώρα μας με την πορεία τους στο εξωτερικό όσο και των νεοφυών που προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Για αυτό το λόγο σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν περιορισμό των τετραγωνικών που θα μπορέσουμε να διαθέσουμε σε σχέση με τα αιτούμενα μέτρα.

Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής δίνεται όλη η πληροφόρηση σχετικά με τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή εκθεμάτων.

Προηγούμενο Ταμείο Εγγυοδοσίας

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας